WERKPRESENTATIE @222SINGEL

222REVIEW  — Een informele periodieke ontmoetingsavond voor kunstenaars, waarbij het beschouwen, bekijken en beschrijven van elkaars werk het uitgangspunt vormt.Elke maand vindt er een presentatie plaats van een kunstenaar, vormgever, film- of theatermaker die graag feedback op zijn of haar werk wil hebben van collega’s.

30 x 30  — Aan het begin van de avond staat er een werk tentoongesteld. De presenterende kunstenaar mag echter 30 minuten lang alleen luisteren naar de feedback van collega’s. Zij gaan beschrijven wat ze zien, wat voor associaties ze ermee hebben en wat voor emoties het oproept.Na 30 minuten vertelt de kunstenaar meer over het werk, stelt hij of zij vragen over wat er gezegd is en praten we verder met een drankje.

Tijdens deze 2 x 30 minuten mag de conversatie enkel over het getoonde werk gaan en nooit een aanval op de persoon zelf zijn. De avonden vinden plaats op Singel 222 in Dordrecht.

#netwerk #dordrecht #kunstenaars #onderons #werkpresentatie #singel222 #peerreview #ontmoeten #beschouwen #bespreken #delen #pratenoverjewerk #drankje

Frans van Lent aankondigingen